Om oss

Vi finns i Djurmo strax utanför Borlänge, Dalarna i lantlig miljö.Jag startade mitt företag hösten 2019 genom att jag gav ut min egenskrivna receptbok och sålde några få sorter av mina bakverk, sedan dess har jag utökat min verksamhet med fler bakade produkter. Mitt nybyggda mikrobageri är både Livsmedelsregistrerat och Godkänt med toppbetyg från livsmedelsinspektör.


Före min Celiaki-diagnos bakade jag flera gånger i veckan. Men då jag skulle baka glutenfritt grät jag, ingenting blev som jag tänkte. Antingen var degarna för kletiga för att kavla eller för torra så det  sprack, allt blev torrt och smuligt med konstig konsistens. Sakta men säkert började jag experimentera i köket och kom på hur jag  skulle göra för att baka minst lika gott som tidigare.


Produkterna är bakade med stor omsorg. Utan spår av gluten, allt är nöt, mandel och laktosfritt eftersom jag ej tål det heller. En del produkter är fria från ägg och mjölk. Allt bakas för hand på fritiden då jag samtidigt är föräldraledig.
Jag älskar att baka och nöjer mig inte förrän det jag får fram smakar gott och utan att det märks att det är glutenfritt.


Är du återförsäljare och intresserad av produkterna?
Kontakta oss på [email protected] så hör vi av oss.

Glutenfria hälsningar/ Hilma Susanne HilmaS Glutenfritt
Lindvägen 18
785 62 Djurmo